Belgische Langhaarkatten

Vereniging 

Ook voor Halflang- Korthaar en Huiskatten 

Waarom lid worden van de B.L.K.V.

1.“Ons Poezennieuws” Dan krijgt u 3 maal per jaar ons online verenigingsblad genaamd “Ons Poezennieuws” welk mooi is verzorgt en altijd vol staat met interessante artikelen. En waarin tevens een showkalender vermeld staat zodat u kunt zien waar tentoonstellingen worden gehouden.

2. Later misschien ook een nestje?
Dat betekent dat u dan in ieder geval lid moet zijn van een kattenvereniging om stambomen voor het toekomstige nest te kunnen aanvragen. Bovendien moet u dan in het bezit zijn van een Catterynaam die u bij de vereniging kunt aanvragen en welke dan als z.g. achternaam van de kittens op de stambomen vermeld worden.

Onze stambomen zijn heel mooi, goed verzorgd en geplastificeerd en kosten slechts €  11 per stuk. Voor het overschrijven naar de nieuwe eigenaar van een kitten waarvoor u een nieuw op uw naam gesteld eigendomscertificaat krijgt wordt ook slechts € 6 administratie kosten berekend verzendingskosten inbegrepen(voor het buitenland is dit    € 8

3. Uw belangen
De B.L.K.V. is actief wanneer het gaat om de belangen van hun leden. Er wordt een positieve houding  ingenomen betreffende de Kattenwereld waarbij het welzijn van de kat voorop staat.
De B.L.K.V. is duidelijk aanwezig en heeft een goede inbreng in overlegorganen waarin de belangen van de Kattenwereld worden besproken.

4. Uw ideeën
Heeft u opmerkingen/aanvullingen/nieuwe ideeën stuur ze ons dan toe. Ze zullen altijd in een bestuursvergadering besproken en indien uitvoerbaar worden uitgewerkt.

5. Het Bestuur
Het B.L.K.V. bestuur bestaat uit bekenden uit de kattenwereld en hebben in de afgelopen
jaren hun positieve bijdrage geleverd aan de totale kattenwereld en aan de B.L.K.V. in het bijzonder.

Meld u aan als lid van onze vereniging.

LID WORDEN

Tarieven:

Lidmaatschap (geldig van 1 januari tot 31 december) € 20
Lidmaatschap buitenland(geldig van 1 januari tot 31 december) € 30
Eenmalig inschrijfgeld € 4
Lidmaatschap na 15 juli (geldig tot 31 december) €12,50
Lidmaatschap buitenland na 15 juli (geldig tot 31 december) € 17,50

Wenst u nog informatie dan kunt u bellen op het nr: 03/2360709 of e-mail jozef.loeman@skynet.be

 


 

Home

Nieuws

Formulieren

Advertenties